Eräs ystäväni opiskelee personal traineriksi ja hän kysyi, voisinko mahdollisesti toimia yhtenä hänen näyttötyönään. Jaa, että voisinko ?? Jos saan juuri minulle räätälöidyn liikuntasuunnitelman ja myöhemmin myös ruokavalion, niin totta helvetissä suostun ! Kaikki tämä maksaa minulle 0 euroa ja saan vielä muutaman ilmaisen hieronnankin. Ystävä kun opiskele myös urheiluhierojaksi. Aivan mahtavaa, olen niin kauan jo miettinyt PT:n palkkausta, mutta kun ne ovat niin kalliita ettei tälläisellä tavallisella kotiäidillä ole sellaisiin varaa. Käy tämä näinkin. 

Viime viikon harmaudet alkavat väistyä ja tilalle tulvii pieniä hymyjä ja naurujakin. Kaikki tämä on oikeastaan rakkaan mieheni ja suloisen poikani ansiota. Viikon päässä häämöttävä syntymäpäivätkään eivät enää masenna vaan eilen jopa mietin miä leipoisin appivanhemmilleni tarjottavaksi, kun he kuitenkin poikkeavat onnittelemaan. 
Muutenkin tekisi mieli tehdä kaikkea jännittävää. Muuttaa vähän kodin ilmettä, purkaa vihdoinkin kaikki viimeiset muuttolaatikot lastenhuoneesta ja laittaa sekin valmiiksi pienelle asukkaalleen. Kun vaan naperon yöt alkaisivat sujua vielä kunnolla, eikä hampaat enää kipuilisi, niin voisimme suunnitella pojan siirtämistä omaan huoneeseensa. Edessä olisi kyllä vielä unikoulu, jossa pitäisi vierottaa poika yömaidosta, mutta huuh, en taida olla ihan valmis vielä sellaiseen huutoon ja uusiin valvomisiin, nyt kun olemme joutuneet heräilemään vain pari kertaa yössä antamaan maitoa. Katsotaan vaikka kuukauden päästä tai ainakin odotetaan seuraavaan neuvolaan, että mitä he ovat siellä mieltä.

Viikonloppu on taas täynnä ohjelmaa. Lauantaina olisi tarkoitus päästä miehen kanssa viettämään vähän laatuaiakaa kahdestaan jääkiekon parissa ja sunnuntaina olisi luvassa ristiäiset. Seuraavana viikonloppunakin saamme vieraita Keski-Suomesta ja siitä viikon päästä juhlitaankin serkkuni häitä. Ohjelmaa siis on.. Joulukuussa otan kyllä ihan rennosti, enkä tee mitään ylimääräistä.

Tiistaina olisi tarkoitus nähdä ystävää, joka on joutunut tukalaan tilanteeseen vanhempiensa kanssa. Vaikka minusta ongelma on mitätön ja osapuolet haluavat vaan kiukutella toisilleen hetken, on minun tietenkin oltava tukena ja kuunnella vuodatusta. Mikä tietenkin tulee olemaan hakalaa, koska minulla on oikeita ongelmia oman äitini kanssa - emme ole puhuneet toisillemme mitään liki neljään kukauteen. Käytännössä välejä ei ole. Ystäväni nyt oli vähän väitellyt omien vanhempiensa kanssa pikkuhumalassa, jostain mielipideasiasta. Niin...

Nyt ajattelin ottaa lasillisen viiniä ja heittäytyä koko levyydeltä sohvalle nauttien TV:n päättömästä tarjonnasta, kun mieskin on harrastuksillaan.